Aydın Forum AVM Sahaja yoga programı

 AYDIN FORUM AYDINLANMA PROGRAMI

Forum, Aydın’ın en büyük alışveriş merkezi ve çok sayıda Aydınlı ve çevre ilçelerden gelen pek çok insana hizmet veriyor. Sahaja Yoga ailesi olarak buradaki çok sayıda insana ulaşmayı arzuladık. Forumun çok güzel bir sahnesi vardı, burada müzik ile Sahaja
Yoga’yı insanlara aktarmayı istedik. Istanbul’dan genç kardeşlerimiz müzik ve dans konusunda bize destek verdiler. Kuşadası, İzmir ve Istanbul kollektivitesi büyük bir arzu ile bu program icin bir aradaydık.

Forum’a gittiğimizde, oradaki görevlilerin sahneyi çok güzel bir şekilde dekore ettiklerini gördük, her şey en ince ayrıntısına kadar hazırlanmıştı. Düğün töreni gibi sandalyeler bile süsleniyordu. Panolarda Sahaja Yoga için hazırlanmış çok güzel afişler yer alıyordu. Forum görevlileri, bizleri sevgiyle ve nazik bir şekilde karşıladılar. Tabi bu çalışmalar sırasında halk nasıl bir program izleyeceğini merak ediyordu. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra etkili bir konuşma ile müzikli tanıtım programımız başladı. Program esnasında katılımcıların bir kısmı özel dekore edilmiş sandalyelerden programı takip ederken bir kısmı da bizim
yanımızda ayakta coşkulu Sahaja Yoga müziklerine eşlik ediyorlardı. Hint müzik enstrümanları eşliğinde Sahaja Yoga şarkıları söyleniyor ardından aydınlanma veriliyordu, hatta yoga grubundan genç arkadaşlarımız insanları coşturan çok güzel danslar sergilediler. Forumun kendi animasyon ekibi çok şirin oyunlarla izleyenlere aydınlanma almaları için aynı hareketleri yaptırıyorlardı. Ardından müziğin ve dansın büyüleyici ritmi ile programı heyecanla izleyen çocuklar ve gençler dans etmek için sahneye çıkmaya başladılar, çok coşkulu bir ortam vardı.
Aydın’da aydınlanmanın ışığı ile çok sayıda kişi aydınlanmasını aldı ve kısa sürede içlerine yansıyan huzuru ve neşeyi hissetti.

Sonraki yazı
Buca Gölet Aydınlanma programı

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!