Çeşme Dalyan’da Yoga Tanıtımı

 

Çeşme Dalyan’da Yoga Tanıtımı: Her hafta sonu, İzmir’in harika beldelerinden Çeşme Dalyan’da Sera isimli denize sıfır bir mekanda, hem Sahaja Yoga tanıtımı yapıp hemde Hint kınası yaparak tüm katılımcılarla birlikte değişik bir hafta sonu geçiriyoruz.

Özellikle Dalyan Sahilinde dinlenmek için gelen insanların Yoga’ya oldukça ilgi göstermeleri bizi çok mutlu etti. İlk kez Sahaja Yoga’yı deneyimleyip, hissettikleri neşeyi tüm yüzlerinde görmek neşemize neşe kattı. Çeşme Dalyan denizin dinlendirici görüntüsü, toprağın dengeleyici sıcaklığı ve insanları inanılmaz olumlu etkisi günümüzü aydınlattı.

Gelen kişilere ücretsiz uyguladığımız hint kınası stantın önünde merakla ve neşe ile bekleyen bir kalabalık oluşturdu. Neşe içinde kınalarını yaptırıp, yogalarını deneyimleyen insanların o huzurlu görüntüleri tüm yorgunluğumuzu aldı.

Çeşme Dalyan’da Yoga Tanıtımı

Özellikle İstanbul Yoga meraklıları, İzmir ve Ankara Yoga hayranları, bu şehirlerde bulunan merkezlerimizin adreslerini aldılar ve bu hissettikleri neşeyi, tatil sonrasıda devam etmek istediklerini belirttiler. Her hafta sonu Çeşme Dalyan’dayız. Bir yandan kına yapıp, bir yandan meditasyon yapıyor ve tüm stresli yaşantımızdan kurtuluyoruz.


Çeşme Dalyan'da Yoga Tanıtımı

 

IMG-20140803-WA0032

 

 

IMG-20140803-WA0033

Önceki yazı
Kuşadası Kipa AVM’de Sahaja Yoga
Sonraki yazı
İzmir Bornova Kipa’da Sahaja Yoga

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!