İzmir Sığacık Sahaja Yoga Programı

İzmir Sığacık Sahaja Yoga Programı19 Ekim Pazar günü İzmir Sığacık Sahaja Yoga Programı için tüm Seferihisar – Sığacık halkını ve o gün Sığacık Organik Pazarını gezmeye gelen tüm Yoga meraklılarını davet ediyoruz.

Seferihisar’ın Sığacık beldesi Cittaslow şehri seçilmiştir. : İtalyanca Citta (Şehir) ve İngilizce Slow (Yavaş) kelimelerinden oluşan Cittaslow Sakin Şehir anlamında kullanılmaktadır. Cittaslow Ağı, küreselleşmenin şehirlerin dokusunu, sakinlerini ve yaşam tarzını standartlaştırmasını ve yerel özelliklerini ortadan kaldırmasını engellemek için Slow Food hareketinden ortaya çıkmış bir kentler birliğidir. Şehirlerin hangi alanlarda önemli ve özel olduklarını düşünmeleri ve bu özelliklerini korumak için strateji geliştirmeleridir. Şehrin dokusunun, renginin, müziğinin ve hikayesinin uyum içinde, şehir sakinlerinin ve ziyaret edenlerin zevk alabilecekleri bir hızda yaşanmasıdır.

İzmir Sığacık Sahaja Yoga Programı

Devamlı olarak yapılmaktadır ve bu programlarımız çoluk çocuk herkesin katıldığı, neşe içinde geçen programlardır. Gerek Sığacık halkı, gerekse o gün ziyarete gelmiş Sığacıklılar ile birlikte Hint Kınalarının yapıldığı ve ilk Yoga deneyimim yaşandığı harika bir Pazar geçiriyoruz.

Hem Yoga yapıp, Hint kınası yaptırır, hemde güzel beldemiz Sığacık’ın tadını çıkarmak için sizi bu Pazar Sığacık’a bekliyoruz.

Tüm merkezlerimiz ve programlarımız ile ilgili bilgi almak için lütfen bizi arayın:

Sahaja Yoga İzmir  Merkezi :  0554 349 44 72, 0530 252 07 38

Önceki yazı
Marmaris Sahaja Yoga Tanıtımı
Sonraki yazı
Kundalini

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!