Seferihisar- Sığacık ‘ta Sahaja Yoga Tanıtımı

19 EKim Pazar günü İzmir’in enfes beldesi Seferihisar- Sığacık ‘ta Sahaja Yoga Tanıtımı yapıldı. Oldukça sıcak, yazdan kalma bu güzel Pazar gününde, İzmir’in serin sahil kasabası Sıgacık’da Ege bölgesinde bulunan tüm gönüllüler olarak orada buluştuk ve Sahaja Yoga’yı anlatmak ve Hint Kınası yapıp Yoga Müzikleri dinlemek üzere standımızı kurduk.

Seferihisar- Sığacık ‘ta Sahaja Yoga Tanıtımı

Yapmak bizim için her zaman çok keyifli olmuştur. Gerek Soğacık halkının ve görevlilerin bize çok yardımcı olmaları ve bizi çok iyi ağırlamaları gerekse orayı ziyarete gelmiş, harika bir Pazar gününün tadını çıkarmak isteyen ziyaretçilerin Yoga’ya olan merakı neşemize neşe katmıştır. Her zaman oldugu gibi bu pazarda buranın tarihi kalesini gezmeye ve meşhur Sığacık Organik Pazarindan alışveriş yapmaya gelen çok  sayıda insanı ağırlamaktaydı. Yoga meraklıları sürekli standımıza geliyor ve hem ilk yaşıyorlar hemde Hint kınası yaptırıyorlar. Yaşadıkları Yoga deneyiminden sonra, içlerinde ki neşenin yüzlerine yansıması, huzurlu ve dengeli hissetmeleri neşemize neşe kattı.
En hoşumuza giden ise; Standımıza 5 kişilik orta yaşlarda bir bayan grubunun yanımıza gelip, ne yaptığımızı sorması ve Sahaja Yoga’yı anlattıktan sonra “Yavum arayıpda bulamadığımız şey işte bu” demeleri günümüzü aydınlattı.

Pazar günü Sığacıkta bulunan ve ilk Sahaja Yoga deneyimi yaşayan kişilerin, Sahaja Yoga Merkezleri ni sormaları, ders saatlerini öğrenmeleri tüm yorgunluğumuzu aldı. En kısa sürede tekrar Sığacık’ta buluşmak üzere geç saatlerde oradan ayrıldık.

 

Seferihisar- Sığacık 'ta Sahaja Yoga Tanıtımı

 

yoga izmir

 

yoga müzikleri

 

Yoga tanıtımı

Önceki yazı
Kundalini
Sonraki yazı
Cumhuriyet Bayramı

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!