Bornova Kipada Sahaja Yoga

18 Ekim günü Bornova Kipa’da Sahaja Yoga tanıtım programı yaptık. Yine harika güneşli bir günde, bizler Yoga Meraklıları ile bu sefer Kipa alışveriş merkezinde buluştuk.

Düzenli olarak Bornova Kipa’da Sahaja Yoga tanıtım programlarımız devam etmektedir, her Çarşamba saat 16:00’da Kipa Alışveriş merkezinde düzenli olarak Yoga hayranları ile buluşuyor ve onlara Sahaja Yogayı anlatıyoruz . Bu sefer ilave olarak Hint Kınası uygulamasını yaptık. Bornova Kipa Aile klübünün destekleriyle düzenlenen bu güzel günde Hint Kınası ve Yoga oldukça ilgi uyandırdı. Katılımcılar hayatlarında ilk defa Sahaja Yoga’yı deneyimlemişlerdi ve ilk yapmış olmalarına rağmen  içlerinde bulunan neşeyi hissedebildiler. Shri Mataji Nirmala Devi tarafından öğretilen Sahaja Yoga tekniği ile çok basit bir şekilde Yoga yapabildiler. Oldukça rahatladıklarını Yoga’ya devam etmek istediklerini belirttiler.

Bornova Kipada Sahaja Yoga

Hem Yoga yapıp hemde Hint Kınası yaptıran katılımcılar için çok keyifli ve değişik bir gün oldu. Yoga merkezlerimizin olduğu bröşürleri alıp, merkezlerimize gelip Sahaja Yoga’ya devamedeceklerini söylemeleri bizimde sevincimizi beşe katladı.

Bornova Kipada Sahaja Yoga

 

yoga izmir

 

hint kınası

Önceki yazı
Cumhuriyet Bayramı
Sonraki yazı
10 Kasım

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!