Manisa Vestel’de Sahaja Yoga

Vestel Çağrı Merkezi çalışanlarının davetlisi olarak Manisa Vestel’de Sahaja Yoga tanıtımı gerçekleştirdik. Tüm çağrı merkezi çalışanları  çok r özel bir gün yaşadıklarını belirttiler. Sahaja Yoga ile ilk defa tanışmalarına rağmen, içlerinde ki enerjiyi çok  iyi bir şekilde hisseden Vestel görevlilerinin, hissettikleri neşe ve huzur yüzlerinden okunuyordu. İlk defa Yoga deneyimleyen birçok kişi, hemen arkadasından Hint Kınası yaptırdılar.

Manisa Vestel’de Sahaja Yoga

Gerek Vestel’de bulunan görevliler gerekse bizler oldukçta neşeli bir gün geçirdik. Onların bu hoş misafirperliği ve sevecenliği bizi inanılmaz mutlu etti. Özellikle Sahaja Yoga yaparak içlerinde ki enerjiyi hissetmeleri ve devamlı olarak Manisa Vestel’de Sahaja Yoga tanıtımları istemeleri neşemize neşe kattı. Gelen istek üzerine düzenli olarak çağrı merkezinde Sahaja Yoga tanıtımı olacak ve birlikte çok daha güzel deneyimler yaşayacağız.

Çağrı Merkezi çalışanlarına bu hissettikleri neşeyi devam ettirmek için Yoga Merkezlerimizin adreslerinin olduğu broşürlerimizi verip neşe içinde oradan ayrıldık.

Vestel Manisa'da Sahaja Yoga

 

Manisa Vestel'de Sahaja Yoga

 

Yoga Manisa

 

Yoga İzmir

Önceki yazı
10 Kasım
Sonraki yazı
Seferihisar Mandalina Festivali ‘nde Sahaja Yoga

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!