Toprak Sahne Tiyatrosu’nda Sahaja Yoga

5 Aralık Cuma günü Urla Toprak Sahne Tiyatrosu’nda  Sahaja Yoga programı gerçekleştirildi. İzmir’in gözde beldelerinden Urla’da düzenli olarak Sahaja Yoga programının başlamasıyla birlikte,  Urlalardan gelen yoğun istek üzerine, Hint Kınasının ve Sahaja Yoga tanıtımının yapıldığı bir etkinlik gerçekleştiril. Her hafta Cuma günleri Urla Toprak Sahne’de doğaçlama tiyatro yapılmakta ve Tiyatro sahiplerinin ricası üzerine oyunları başlamadan 15 dakika evvel sahneye biz çıktık.

Toprak Sahne Tiyatrosu’nda Sahaja Yoga

programı oyun başlamadan önce Hint Kınası ile ve Oyundan hemen önce Sahaja Yoga anlatımı ile devam etti. Oyun seyretmek için yerlerini alan tiyatro sevenleri, Sahaja Yoga afişleri ve tanıtımı gerçekleştirecek kşii ile karşılaşında önce şaşırdılar ve hep beraber Yoga ve Meditasyon yapılacağını öğrenince çok meraklandılar. Urlalılar büyük bir merak içinde Yoga tanıtımını dinlediler ve herkese ellerini açmaları söylendiğinde tüm katılımcıların ellerini açtığı gözlemlendi. Tüm Tiyatro Salonunda yankılanan Yoga müzikleri eşliğinde meditasyon yapıp, günün stresinden kurtulan Tiyatro hayranları, ilk defa Yoga yapmış olmalarına rağmen içlerinde ki enerji hisettikleri ve huzura kavuştukları yüzlerinden okunuyordu.

Urla ve Gaziemir’de düzenli olarak başlayan Sahaja Yoga programı hakkında detaylı bröşür dağıtıldıktan sonra Doğaçlama Tiyatro başladı ve gerek yapılan Yoga gerekse oyunlarının güzelliği tüm geceği neşeye boğdu.

Urla ve Gaziemir programları için detaylı bilgi almak için

Telefon Numaramız: 0554 349 44 72Toprak Sahne Tiyatrosu'nda  Sahaja Yoga

Önceki yazı
Ege Üniversitesi Vals Dans grubuna Sahaja Yoga
Sonraki yazı
Agora Kadın Kulübünde Sahaja Yoga

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!