Manisa Vestel’de Sahaja Yoga

Vestel Çağrı Merkezi çalışanlarının davetlisi olarak Manisa Vestel’de Sahaja Yoga tanıtım programı gerçekleştirildi.  14 bin çalışanın olduğu dev Vestel fabrikasında, tüm çağrı merkezi çalışanları  çok  özel ve çok değişik bir deneyim yaşadıklarını belirttiler. Sahaja Yoga ile ilk defa tanışmalarına rağmen, içlerinde ki enerjiyi çok  iyi bir şekilde hisseden Vestel görevlilerinin, hissettikleri neşe ve huzur yüzlerinden okunuyordu.

Manisa Vestel’de Sahaja Yoga

Aydınlanma tekniği ile başlayan Sahaja Yoga’yı deneyimleyen Vestel çalışanları, içlerinde hissettikleri neşeyi tekrar deneyimlemek istedikleri için Yoga gönüllüleri onlara hemYoga’yı anlattılar hemde nasıl yapılacağı hakkında bilgi verdileri. Tüm katılımcılar oldukça neşeli bir gün geçirdiklerini belirttiler. Onların hoş misafirperliği ve sevecenliği Yoga gönüllülerini de çok mutlu etti.. Özellikle Sahaja Yoga yaparak içlerinde ki enerjiyi hissetmeleri ve devamlı olarak Manisa Vestel’de Sahaja Yoga tanıtımları istemeleri oldukça mutluluk vericiydi. Gelen istek üzerine düzenli olarak çağrı merkezinde Sahaja Yoga tanıtımı olacak ..

Çağrı Merkezi çalışanlarına bu hissettikleri neşeyi devam ettirmek için Yoga Merkezlerimizin adreslerinin olduğu broşürleri aldılar ve neşe içinde işlerine devam ettiler.

Sizde fabrikanızda veya iş yerinizde toplu bir şekilde Yoga yapılmasını ve sizlere Yoga’nın öğretilmesini isterseniz, Sahaja Yoga Merkezlerini arayabilirsiniz.

 

Önceki yazı
Sahaja Yoga farkı
Sonraki yazı
Sevginin gücü

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!