Uluslararası Çocuk Şenliğinde Yoga Tanıtımı

Bu yıl Uluslararası Çocuk Şenliğinde Yoga Tanıtımı oldukça hareketli geçti.  İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Çocuk Festivalinde Sahaja Yoga standı oldukça kalabalık geçti. İzmir’in çeşitli semtlerinden festivali gezmeye gelen çoluk çocuk tüm ziyaretçiler, hem ilk defa Sahaja Yoga deneyimi yaşamış hemde Hint kınası yaptırmış oldular.

Uluslararası Çocuk Şenliğinde Yoga Tanıtımı

Bu yıl 18. kez düzenlenen festivalde, geçen sene olduğu gibi bu sene de oldukça hareketli geçti. Sahaja Yoga standı en renkli standların arasındaydı. Özellikle gençlerin çok rağbet gösterdiği standta ziyaretçiler ilk defa Sahaja Yoga deneyip, içlerinde bulunan neşe ve sevgi enerjisini hissetmeleri çok güzeldi.  İçlerinde uyanan enerjinin verdiği neşe ve huzuru yüzlerinde okunabiliyordu. Oldukça mutlu bir şekilde standtan ayrılan katılımcılar Yoga Merkezlerinin adreslerini aldılar ve devamlı olarak merkezlere gelip, meditasyon ve yoga yapmak istediklerini belirttiler.

İzmir Alsancak, Gaziemir, Urla ve Seferihisar’da düzenli olarak Sahaja Yoga uygulamaları yapılmaktadır. Ders saatleri hakkında detaylı bilgiyi  İzmir Yoga İletişim sayfasında bulabilirsiniz.

Önceki yazı
Anneler Gününüz Kutlu Olsun
Sonraki yazı
Urla Enginar Festivali’nde Yoga

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!