Bayraklı Gençlik Festivali’nde Sahaja Yoga

Bu yıl Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen, Bayraklı Gençlik Festivali’nde Sahaja Yoga standı oldukça ilgi çekiciydi.

Bayraklı Gençlik Festivali’nde Sahaja Yoga

Bayraklı sahilinde kurulan standlarda yerli yabancı birçok katılımcının oluşturduğu festival, başta Bayraklılar olmak üzere İzmir’in birçok yerinden gelen ziyaretçilerle dolup taştı.
Özellikle gençlerin çeşitli dans, spor, akrobasi hareketlerle süslediği bu festivalde, şüphesiz en çok dikkat çeken standların başında Sahaja Yoga standı geliyordu.

Festivali gezmeye gelen gençler ve aileler Sahaja Yoga  standına geldiklerinde, ilk defa Sahaja Yoga deneyimi yaşadılar. İçlerinde bulunan ve kendilerine doğuştan verilen enerjinin uyanmasıyla, müthiş bir huzur hissettiler. Neşe ve sevgi enerjisinin uyanmasıyla birlikte sakinleştiklerini ve içlerini neşe kapladığını belirttiler. Özellikle gençlerin Sahaja Yoga deneyimi yaptıktan sonra, hissettikleri neşe yüzlerinden rahatça okunuyordu.
Aynı zamanda Sahaja Yoga’yı denedikten sonra ücretsiz Hint Kınası uygulamalarıda yapıldı.

3 gün süren Gençlik Festivali’nde ziyaretçiler hem gençlerin hazırladığı gösteriler ile eğlenmiş hemde Sahaja Yoga deneyerekten hayatlarına yepyeni bir sayfa açmış oldular.

İzmir Alsancak merkezi bulunan Sahaja Yoga hakkında detaylı bilgi almak için;
0554 349 44 72 – 0530 252 07 38 No’lu telefonları arayabilir, ücretsiz olarak yapılan uygulamalarına Salı- Perşembe-Çarşamba ve Cumartesi günleri katılabilirsiniz.

 

Önceki yazı
Kadın Sanatı Fuarında Yoga
Sonraki yazı
Bergama Kermesi’nde Sahaja Yoga

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!