Bergama Kermesi’nde Sahaja Yoga

Bergama Belediyesi’nin düzenlendiği Bergama Kermesi’nde Sahaja Yoga tanıtımı gerçekleştirildi.

Bergama Kermesi’nde Sahaja Yoga

İzmir’in tarihi ve gözde beldelerinden Bergama’da düzenlenen Kermes, hem Bergamalılar’ ın hemde İzmirliler’in akınına uğradı. Harika bir Pazar gününde düzenlenen Kermes’de, Sahaja Yoga gönüllüleri katılımcılara çok neşeli dakikalar geçirtti.

Genç yaşlı, Bergama Kermesini gezmeye gelen ziyaretçileri, çok hoş bir süpriz bekliyordu. Sahaja Yoga Dans topluluğu harika bir dans gösteri ile, ziyaretçilere çok keyifli anlar yaşatırken, Sahaja Yoga gönüllülerin kurduğu stantda katılımcılar ilk defa Sahaja Yoga deneyimi yaşadılar. İçimizde bulunan ve bize hediye edilmiş enerjinin uyanmasıyla başlayan Sahaja Yoga, uygulayan her kişide kendini serin esinti olarak göstermektedir. Katılımcılar  bu sevgi ve neşe enerjisini çok güzel bir şekilde hissettiklerini ve günün stresinden kurtulduklarını söylediler. Hissettikleri bu neşe  yüzlerinden okunuyordu.

Tüm dünyada ücretsiz olarak uygulanan Sahaja Yoga ‘nın,  İzmir, Kuşadası, Aydın, Marmaris ve Bodrum başta olmak üzere, Türkiye’de birçok şehirde merkezleri bulunmaktadır. Bunlara ilave olarak, isteyenler her akşam 21:30’da www.sahajayogaportal.org adresinden Online Meditasyona katılabiliyorlar.

Sahaja Yoga ile ilgili tüm detaylı bilgiyi www.sahajayoga.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.









Önceki yazı
Bayraklı Gençlik Festivali’nde Sahaja Yoga
Sonraki yazı
Manisa Vestel’de Sahaja Yoga

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!