Manisa Vestel’de Sahaja Yoga

Manisa Vestel’de Sahaja Yoga

Manisa’da bulunan Vestel çalışanları geçtiğimiz günlerde güzel ve çok faydalı bir etkinlik gerçekleştirdiler. Birçok çalışanın saban 07:00’de bahçede hazır olduğu bu etkinlik, ilk olarak Sahaja Yoga deneyimi ile başladı.

Güzel bir hava ve güzel bir ortadam, ilk olarak Sahaja Yoga deneyimi yaşayanlar, içlerinde bulunan sevgi ve neşe enerjisini uyandırıp, stresten uzaklaştırlar. Çok kolay bir şekilde hep beraber yapılan Sahaja Yoga Meditasyonun ardından, hepsi serin esintiyi hisettikleri söylediler. Hissettikleri huzur ve neşe yüzlerinden rahatlıkla okunuyordu. Yaklaşık 1 saat süren Sahaja Yoga deneyiminde, hem meditasyon yapıp rahatlamış oldular hemde evlerinde düzenli olarak nasıl meditasyon yapacağını öğrenmiş oldular.

Tüm dünyada ve Türkiye’de ücretsiz olarak uygulanan Sahaja Yoga, Türkiye’de bir çok merkezi bulunmaktadır. Başta İzmir Alsancak, Aydın, Denizli ve Marmaris merkezlerinin bulunduğu broşürleri alan Vestel çalışanları, en kısa zamanda merkezleri de ziyaret edeceklerini bildirdiler.

Sahaja Yoga İzmir hakkında detaylı bilgi almak ve uygulama saatlerini öğrenmek için email atabilirsiniz.

 

Önceki yazı
Bergama Kermesi’nde Sahaja Yoga
Sonraki yazı
Urla Bağbozumu Festivali’ne Davet

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!