İzmir Enternasyonel Fuarı’nda Yoga

84. İzmir Enternasyonel Fuarı, her zaman olduğu gibi bu senede birbirinden renkli katılımcılar ve gösterilerle geçti. Yıllardır tam bir festival havasında geçen fuara, 7’den 70’e binlerce ziyaretçi katıldı. Adeta görsel bir şölen şeklinde geçen İzmir Enternasyonel Fuarı’nda bu yıl Sahaja Yoga tanıtımı da yapıldı.

İzmir Enternasyonel Fuarı’nda Sahaja Yoga

Tüm dünyada ve Türkiye’de ücretsiz olarak uygulanan Sahaja Yoga’yı tanıtmak amaçlı kurulan stant, ziyaretçi akınına uğradı. İçlerimiz bulunan, sevgi ve neşe enerjisinin uyanmasıyla başlayan Sahaja Yoga’yı deneyimleyen ziyaretçiler, içlerinin neşe ile dolduğuna ve sakinleştiklerini söylediler. O kadar kalabalık ve müziklerin eşliğinde bile içlerinde buluna enerjiyi çok güzel bir şekilde hisseden, ziyaretçiler düzenli olarak Sahaja Yoga yapmak istediklerini belirttiler.
Fuarı gezen ziyaretçileri bekleyen bir diğer süpriz ise, Hint Danslarından örneklerin sergilendiği, tam bir görsel şölen olan ve Sahaja Yoga gönüllülerinin tarafından sergilenen dans gösteriydi. Birbirinden güzel kıyafetler ile harika müzikler eşliğinde yapılan dans, seyredenleri adeta büyüledi. Ardından hep birlikte yoga deneyimlendi ve arzu edenler yine ücretsiz olarak Hint Kınası yaptırdılar.

Hem ziyaretçiler hemde Sahaja Yoga gönüllüleri mutlu ve mesut bir şekilde standtan ayrıldılar.

 

Önceki yazı
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
Sonraki yazı
Mutlu Yıllar!

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!