Bergama’da Sahaja Yoga

Ege Bölgesi’nin güzide beldelerinden, Bergama bu sene Uluslararası Bergama Kermesi’ne ev sahipliği yaptı. Bu yıl 80.kez düzenlelenen Uluslararası Bergama Kermesi ‘nde Sahaja Yoga tanıtımı yapıldı.

Sahaja Yoga Dans grubunun birbirinden neşeli müzikler eşliğinde yaptıkları danslar tüm ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşattı. Dans gurubunun giydiği kıyafetler ise göz kamaştırıcıydı. Hint Danslarından ve Zumba’dan örnekler sergilediler.

Dans gösterisinin ardından ücretsiz olarak, ziyaretçilere Hint Kınası uygulaması yapıldı ve gelenlere ilk defa Sahaja Yoga deneyimi yaşattırılmıştır. İçimizde bulunan Sevgi enerjisinin uyanmasıyla başlayan Sahaja Yoga’yı , ilk defa deneyimleyenler oldukça rahatladıklarını ve içlerinin neşe ile dolduklarını belirttiler. Stresden uzaklaştıklarını ve sakinleştiklerini de belirttiler.

Sahaja Yoga’yı ilk defa deneyimler bir çok ziyaretçi, bundan sonra İzmir Alsancak’da bulunan merkeze geleceklerini belirttiler. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ücretsiz olarak yapılan Sahaja Yoga hakkında detaylı bilgi almak için: 0554 349 44 72 – 0530 252 07 38  ‘i aramanız yeterlidir.

 

Önceki yazı
Yemek Bloggerları Toplantısında Yoga
Sonraki yazı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!