SABAHLARI YAPILABİLECEK 10 İYİ ŞEY!

Sabahları yapılabilecek 10 iyi şey;

Günümüze güzel başlamak ve tüm günü pozitif tutmak bizim elimizde. Olağan mücizelerden, Günü karşılamak, güneşin doğuşunu izlemek, tabiatın uyanışına tanıklık etmek çoğumuzun ihmal ettiklerinden sadece birkaçı. Yoğun ve stresli günlük yaşamlarımızda kullanılmak üzere sizler için oluşturduğumuz aşağıdaki 10 madde çok güzel sonuçlar veriyor. Mutlaka uygulayin, sonuçlarına şaşıracaksınız…

1. Erken uyanın. Sabahın ilk ışıklarında uyanmak bizi zinde yapar. Yapmamız gerekenler için telaş etmeden zaman bulabiliriz. Başarıyı getiren faktörlerden biridir.

2. Güneşin doğuşunu seyretmedin. Güneşin doğuşu esnasında tabiat da uyanır ve bu anın verdiği sessizlik ve huzur yaşanmaya değerdir.

3. Meditasyon yapın. Bizi yeni bir güne hazırlayacak, ruhumuzun derinliklerini hissedeceğimiz güzel bir meditasyon tüm günümüzün pozitif ve iyimser geçmesini sağlar.

4. Yürüyüş yapın. Sabahın temiz havasını soluyarak yaptığımız kısa bir yürüyüş bizi hem bedenen hem de ruhen güne hazırlar.

5. Bol su için. Suyun faydaları saymakla bitmez. Sabah aç karna içilen bol su vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve bizi ferahlatır.

6. Temiz havayı soluyun. Akciğerlerimizin temiz havayla dolması içimize neşe verir. Pencereyi açıp derin nefes alıp vermek yaşamı içimizde, tüm hücrelerimizde hissetmemize yardımcı olur.

7. Herşey için şükretmek. Sahip olduklarımız için kalpten şükretmek, içimizde tatminkarlık ve iç huzuru arttıran çok güzel bir alışkanlıktır.

8. Elimizi kalbimize koyup nefes alıp verişimizi dinleyin. Nefes alıp verişlerimize odaklanmak sakinleştirici bir etki yapar. Düşüncelerimizden arınır ve şu ana odaklanırız.

9. “Bugün başkalarını mutlu etmek için ne yapabilirim” diye düşünün. Ben merkezli sürdürdüğümüz bir yaşam içerisinde bizim dışımızdaki insanların mutluluğunu istemek ve bunu arzu etmek yaşam kalitemizi ve farkındalığımızı arttırır. Bizi alçakgönüllü yapar.

10. Gözlerimizi kapatıp “Ben bu evrenin bir parçasıyım” deyin. Evrenin, kainatın bir parçası olduğumuz hissini geliştirmek çok önemlidir. Herşey mükemmel yaratılmış ve bizler de bunun birer parçasıyız.

Önceki yazı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Sonraki yazı
ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!