İzmir Ekoloji Fuarı Aydınlanma Programı

İzmir Sağlıklı Yaşam Derneği olarak İzmir Enternasyonel fuarında standımızı aldık.Aydınlanma vermenin sevinci ve neşesini  hissetmek isteyen tüm arkadaşlar bir araya geldik ve öğretmenimiz Shri Mataji Nirmala Devi’nin bulmuş olduğu  Sahaja Yoga tekniğini insanlara anlatmaktan büyük bir neşe duyduk.

Standımız 12-15 Nisan 2012 tarihleri arasında devam etti.4 gün boyunca arayışta olan ve aydınlanmayı deneyimlemek isteyen insanlarla bir arada olmak ve onların aydınlanma alırken hissettiği neşeyi ve huzuru paylaşmak çok güzeldi.
Standımızda aydınlanmayı vermeyi ilk kez deneyimleyen bir arkadaşımız vardı.Stand kapanana kadar bizimle kaldı.Önce insanların nasıl aydınlanma aldığını gözlemledi.Sonra bir de  ne görelim;tüm cesaretini toplamış ve aydınlanma vermenin neşesini duymasıyla ertesi gün herkesten önce standa geldi ve tekrar insanları standa davet ederek aydınlanma vermeye devam etti.

Fuarımız Ekoloji Fuarı’ydı.Daha çok organik tarım ürünlerinin tanıtımı yapıldı fuarda.Standları gezerek standda çalışan insanlara da Sahaja Yoga tanıtımı yapıldı.Organik tarım , Toprak Anne’yi mutlu edecek bir yöntem.Zararlı zirai ilaçlar kullanmadan, doğal yöntemlerle GDO’suz  ürünler yetiştirilmeye başlanıyor.Toprak Anne doğal sevgisini,bereketini bu ürünlerle bizlere gösteriyor ve insanoğlu olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz Toprak Anne’ye.
Fuarı eğitim seviyesi yüksek ,doğaya ve organik üretime karşı duyarlı insanlar ziyaret ettiler.Ve bu insanların aynı zamanda Sahaja Yoga’yı deneyimlemeleri bizleri çok mutlu etti.



Önceki yazı
Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İzmir Fuar Alanında Sahaja Yoga standı açıldı.
Sonraki yazı
Çeşme Sağlıkçılar Festivalinde Sahaja Yoga Standı

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!