İzmir Üniversitesi Bahar Şenlikleri Yoga Programı

7-8 Mayıs tarihlerinde İzmir Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu Bahar Şenlikleri için Ege Park Alışveriş Merkezinde stand atık. Her standın bir tema seçmesi ve özel yemekler hazırlanması gerektiğinden, Hint kıyafetleri giyilip Hint yemeklerinin hazırlandığı çok şık bir stant kurduk. Hint yemeklerinin çok ilgi çekmesi ve insanların hem Hint Kınası yaptırmaları hemde Hint yemeklerinin beğenerek yemesi bizi inanılmaz mutlu etti.

Gençlerin Sahaja Yoga’ya ilgi göstermeleri, İlk defa deneyimlemek için sıraya girmeleri gerçekten çok neşe vericiydi. İlk Yogasını deneyen ve içinde müthiş bir mutluluk hisseden gençler, sonrasında arkadaşlarını da getirip, hep birlikte tekrardan yoga yaptılar.

Ciddi esen rüzgara rağmen kalabalık standımızda hiç eksik olmadı ve sonunda arkadaşımız yaptığı Hint Dansı ile izleyenleri büyüledi. Dans sonrasında insanlar Sahaja Yoga hakkında detaylı bilgi almak ve kına yaptırmak için standımıza akın ettiler.

Gençlerle birlikte olmanın ve onlara Sahaja Yoga’yı atmanın verdiği keyifle, hiç yorgunluk hissetmeden gece geç saatlere kadar şenliklerde kalabildik.

 

Önceki yazı
9 Eylül Üniversitesi Bahar Şenlikleri Yoga tanıtımı
Sonraki yazı
Başın Sağolsun Türkiye!

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!