Optimum Alışveriş Merkezinde Danslı Yoga Tanıtımı

27 Nisan Pazar günü İzmir Optimum Alışveriş merkezinde, danslı müzikli bir Sahaja Yoga tanıtımı yaptık. Harika bir pazar gününde, insanların tüm yaptıkları işleri bırakıp, Yoga müziklerini dinlemek için etrafımızda toplanmaları, yapılan Hint danslarını seyretmeleri , ilk defa Sahaja Yoga denemesi yapması ve müthis bir neşe hissetmeleri  inanılmaz mutluluk vericiydi.

Dansların ve müziklerin aralarında Sahaja Yoga anlatıldı ve dinleyen küçük büyük herkes ilk defa Yoga deneyimi yaşamış oldu. İnsanların hissettikleri rahatlama ve huzur dışarıdan rahatlıkla görülebiliyordu. Öyle ki, danslar, şarkılar boyunca hiç etrafımızdan ayrılmayan, her seferinde tekrar tekrar Yoga deneyen insanlar vardı. Optimumda bulunan hem dükkan sahiplerinin hemde katılımcıların memnuniyeti karşısında, Haziran ayında yeniden bir program yapmak üzere anlaştık.

Bizlerde günün sonunda gerek dans gösterisini, gerekse şarkıları başarıyla söylemiş olmanın ve yüzlerce kişiye Sahaja Yogayı anlatmış olmanın mutluluğunu yaşadık. Dışarı çıktığımızda bardaktan boşalırcasına yağan yağmur neşemize neşe kattı.

 

 

 

Önceki yazı
23 Nisan Gaziemir Çocuk Festivali
Sonraki yazı
9 Eylül Üniversitesi Bahar Şenlikleri Yoga tanıtımı

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!