Salihli Kipa’da Sahaja Yoga tanıtımı

21 Aralık Pazar günü Salihli Kipa’da Sahaja Yoga tanıtımı gerçekleştirildi. Nefis bir havada Kipa’yı ziyarete gelenlere hoş bir süpriz oldu.

Salihli Kipa’da Sahaja Yoga tanıtımı

Salihlide aileler, çocuklar, gençler ve Kipa çalışanları yeni yıla girerken, ilk defa Yoga deneyimlemiş ve hayatlarına yeni bir sayfa açmış oldular. Bu deneyim sonunda içlerinde bulunan enerji hissedip, muthiş bir neşe ve huzur duyduklarını belirttiler. Hatta bu huzur ve neşe yüzlerinden rahatlıkla okunuyordu.

İlk defa Sahaja Yoga deneyimleyen Salihlileri başka bir süpriz daha bekliyordu. Yoga’nın ardından ücretsiz Hint Kınası uygulaması yapıldı ve gerek Yoga gerek Kına, pazar günleri için müthiş bir keyif oldu. Hint Kınası yaptırmak isteyen Salihliler büyük sıralar oluşturdular.

Salihli Kipa’da Sahaja Yoga tanıtımı sırasında ilk defa Sahaja  Yoga yapan ve içlerinde ki enerjiyi ellerinde hisseden ve büyük bir neşe duyan ziyaretçiler Salihli ve İzmir’de bulunan merkezlerde ki program saatlerini aldılar ve bu programlara devam edeceklerini belirttiler. Hem ziyaretçiler hemde Yoga gönüllüleri harika bir gün geçirdiler.

Önceki yazı
Agora Kadın Kulübünde Sahaja Yoga
Sonraki yazı
Neşe

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!