Ekonomi Üniversitesi Yoga Tanıtımı

Ekonomi Üniversitesi Yoga Tanıtımı programı tüm ünversitelerin katılımıyla oldukça neşeli bir şekilde gerçekleştirildi.

Programda Hint danslarından örnekler sergilendi. Danslar büyük bir hayranlık ve coşkuyla hem öğrenciler hemde aileleri tarafından izlendi. Dans gösterisinin hemen ardından, hep birlikte ilk defa Sahaja Yoga yapıp içlerinde bulunan enerjiyi deneyimlediler.  Kendilerine doğuştan hediye edilmiş olan enerjiyi, sevgi enerjisini serin bir şekilde hissettiklerini belirten öğrenciler ve aileleri, içlerinde uyanan bu enerjinin kendilerine huzur verdiğini, stresden kurtulduklarını belirttiler. Özellikle dersler ve sınavlar öncesi Yoga yapmaları tavsiye edilen öğrenciler, İzmir’de merkezlere geleceklerini ve düzenli olarak Yoga ve Meditasyon yapacaklarını belirtiler.

Ekonomi Üniversitesi Yoga Tanıtımı

Dans ve Müziklerin eşliğinde çok keyifli ve neşeli bir program oldu. Katılımcılar çalınan müziğin ve yapılan dansın kalplerini açtığını ve içlerine neşe doldurduğunu söylediler.

Yoga Merkezlerinin telefonlarının ve yoga saatlerinin bulunduğu broşürleri alıp, düzenli olarak merkezlere gelip streslerinden kurtulmak istediklerini belirten öğrenciler, mutlu ve keyifli bir şekilde salondan ayrıldılar.

Sahaja Yoga İzmir Merkezinin telefonları:
 0554 349 44 72

 

Önceki yazı
Shri Mataji’nin Doğumunun 92.yılı Kutlu Olsun
Sonraki yazı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!