Seferihisar / Sığacık’ta Sahaja Yoga

Seferihisar / Sığacık’ta Sahaja Yoga

İzmir’in güzide beldelerinden Seferihisar / Sığacık’ta Turizm haftası dolayısıyla Yöresel Yemek Festivali’ nde Sahaja Yoga dans grubu olarak sahneye çıktı. Birbirinden güzel dansların sergilendiği festivalde, seyirciler dansın sonunda ilk defa olarak Sahaja Yoga ile tanıştılar.

Seferihisar / Sığacık’ta Sahaja Yoga

Her yıl düzenlenen Yöresel Yemek Festivali’nde bu yılda oldukça renkli yemekler ve bunlarında yanında yöresel el sanatı ürünleride sergilendi. Organik ürünlerden yapılan yemekler, festivale katılanlar tarafından beğeni ile karşılandı. Festivalde süpriz olarak  Sahaja Yoga Dans Grubu sahneye çıktı ve Sığacık halkına Hint dansı eşliğinde görsel bir şölen sergiledi. Dans grubunun rengarenk kıyafetleri  ve harika müzikler eşliğinde yaptıkları dans, katılımcılara harika dakikalar geçirtti. Danslarının bitiminde tüm katılımcılar ilk defa olarak Sahaja Yoga’yı deneyimlediler.

Deneyimlenen ilk Sahaja Yoga ile, İçlerinde bulunan ve kendilerine doğuştan verilmiş olan enerjiyi hisseden katılımcılar, rahatladıklarını ve içlerinin neşe ile dolduğunu belirttiler. Kendi içlerinde hissettikleri sevgi ve neşe enerjisi yüzlerinden okunuyordu Seferihisar’da ve Ege Bölgesi’nin birçok noktasında bulunan merkezlerin bulunduğu broşürleri alıp, bundan sonra Ücretsiz olarak Sahaja Yoga yapacaklarını belirttiler.

Seferihisar Merkezi:
Atatürk Cad. Yenigün işhanı 31/304 Seferihisar
Tel: 0554 349 4472
Her Salı 12:00

 

Önceki yazı
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
Sonraki yazı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!