İzmir Ekonomi Üniversitesi Stres ile başa çıkmak konulu seminer

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ’NDE TANITIM PROGRAMI

 22 Kasım Salı günü İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Sahaja Yoga tanıtım programı yapıldı. Üniversitede öncesinden tanıtım programıyla ilgili duyuru yapılmış, Sahaja Yoga afişi asılmıştı. İlgili öğrenciler büyük bir merakla programın yapıldığı salona gelip seminerin ne zaman başlayacağını, mutlaka seminere katılmak istediklerini belirttiler.

Tanıtım programına başlarken öğrenciler tam bir sessizlik içerisinde Sahaja Yoga meditasyonunu düzenli şekilde deneyimleyerek dikkatlerini  nasıl derslerine odaklayacaklarını, zamanlarını ve dikkatlerini nasıl doğru şekilde yönlendirebileceklerini ve kendi enerjilerini çalıştırarak gelecek kaygısının ve kariyer endişesinin yarattığı korkulardan ve bağımlılıklardan nasıl kurtulabileceklerini can kulağı ile dinlediler. Aydınlanma meditasyonunun yumuşak etkisiyle ve müziğin melodik ritmiyle gençlerin dengeye geldikleri vesakinleştikleri açıkça gözleniyordu. Hatta seminerin başında önyargıyla yaklaşan birkaç gencin bile meditasyon sona erdiğinde önyargılarının kırıldığını ve Sahaja Yoga’yı deneyimlemenin onlara çok pozitif nitelikler getireceğini fark ettiklerini gördük. Gençlerin büyük çoğunluğu programı ilgiyle takip etti, program sonunda yapıcı sorularını ve görüşlerini ilettiler ve hatta hemen akabinde seminerden 2 kişi dernekte derse geldi.

Bu güzel programla birlikte Ekonomi Üniversiteli gençler ruhlarındaki dinginliği keşfedip kendi arzularını çalıştırıp aydınlanmalarını aldılar.

Önceki yazı
Sığacık mandalin festivalinde Sahaja Yoga Standı
Sonraki yazı
Uluslararası Kuşadası Meryem Ana Aydınlanma Turu

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!