Sığacık mandalin festivalinde Sahaja Yoga Standı

SIĞACIK AYDINLANMA PROGRAMI

27 Kasım Pazar günü İzmir’in şirin kasabası mandalina bahçeleri içindeki Seferihisar’da 12. Geleneksel Mandalina Festivali vardı. Biz de bu etkinlikten yararlanıp aydınlanma verebilmek için Sığacık Kaleiçi’ndeki köy pazarında stant açtık. İzmir ve Kuşadası’ndan gelen arkadaşlarımızla Sahaja Yoga müzikli tanıtım ve aydınlanma programı yaptık.

Etrafta köy kadınlarının yapmış olduğu nefis yemeklerle birlikte daha dalından yeni koparılmış rengarenk sebze ve meyvelerin canlı görüntüsü ve taze kokusu her yeri sardı. Doğadan bize yansıyan pozitif enerjiyle birlikte doğayla insan arasındaki müthiş uyumu içimizde hissetmek bizlerin de enerjisini olumlu şekilde etkiledi.

Bol enerji ve müziğin ritmiyle Mandalina Festivali’ne katılan birçok kişiye broşür dağıttık, aydınlanma verdik, Sahaja Yoga’yı anlattık. Harmonyum ve dolak eşliğinde yapılan müzikler de insanların çok ilgisini çekti, çocuklar dans etmek için
birbirleriyle yarıştı, yetişkinler ise bol bol resim çektiler. Havanın serin olmasına karşın aydınlanma vermenin coşkusu içimizi ısıttı, müzik eşliğinde şarkılar söyledik, keyifli ve neşeli bir gün geçirdik. Bahar aylarında tekrar böyle bir gezi yapmak dileğiyle Sığacık’tan ayrıldık.

Önceki yazı
İzmir Özdilek’de Aydınlanma Programı
Sonraki yazı
İzmir Ekonomi Üniversitesi Stres ile başa çıkmak konulu seminer

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!